Kleener power solutions

Kleener Power Solutions

Kleenerin ratkaisut tekevät bio- ja hiilivoimalaitosten päästöistä ja tuhkaongelmista liiketoimintamahdollisuuksia ottamalla talteen hiilidioksidia …

Kleener Power Solutions Oy – Y-tunnus: 2840502-6 – Finder

Kleener Power Solutions Oy – Y-tunnus: 2840502-6 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Kleener Power Solutions Oy on perustettu vuonna 2017. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kajaani, ja pääasiallinen toimiala Tuotekehitys, tutkimus- ja …

Finder.fi kertoo Kleener Power Solutions Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Kleener Power Solutions Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

22.6.2022 — Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Kleener Power Solutions Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot.

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Kleener Power Solutions Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Kleener Power Solutions Oy – Rekisteritiedot – Asiakastieto

Yrityksen Kleener Power Solutions Oy (2840502-6) liikevaihto oli 111 696 euroa 2020 ja työllisti – henkilöä. Liikevaihto laski 27,5 %.

Kleener Power Solutions Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Kleener Power Solutions Oy:n (Y-tunnus: 28405026) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 153,5 t. € ja liikevaihdon muutos 54,2 %.

Kleener Power Solutions Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yritys: Kleener Power Solutions Oy, Kajaani – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Suomalainen Pekka kehitti mullistavan menetelmän, jolla co2 …

“Minulle sanottiin, että kyllä savua taivaalle mahtuu” – Suomalainen Pekka kehitti mullistavan menetelmän, jolla co2-päästöt saa sidottua tuhkasta uutettuun liuokseen | Tekniikka&Talous

24.5.2022 — Kleener Power Solutions. Mitä tekee: Erottelee biopolttolaitosten tuhkasta ravinteita, joita voidaan käyttää lannoitteina ja hiilidioksidin …

Tuhkasta voi löytyä keino hiilidioksidin talteenottoon. Pekka Hiltusen 1990-luvulta saakka kehittämää menetelmää on testattu VTT:n laitteistolla, ja sen toimivuus ja tehokkuus on todistettu.

Kleener Power Solutions Oy | 2840502-6 – Taloustutka

Yrityksen Kleener Power Solutions Oy yhteystiedot, taloustiedot, palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta.

Keywords: kleener power solutions