Luotettava tieto Clas Ohlsonista lähelläsi – löydä lähin myymäläsi!

Etsitpä sitten työkaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa tai muuta tarviketta, Clas Ohlson on luotettava valinta. Tämä tunnettu kodin ja vapaa-ajan elektroniikkaliike on tarjonnut laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua jo vuosikymmenten ajan. Heidän tavoitteenaan on auttaa sinua tekemään arjestasi helpompaa ja mukavampaa.

Clas Ohlsonilla on useita myymälöitä ympäri Suomen, ja heidän tavoitteenaan on olla lähellä sinua. Sinun ei tarvitse matkustaa kauas löytääksesi tarvitsemasi tuotteet. Voit helposti löytää lähimmän Clas Ohlson -myymäläsi käyttämällä heidän kätevää myymälähakuaan.

Oli asuinpaikkasi sitten Kempele, Ratina, Ainoa, Porvoo, Vaasa tai jokin muu kaupunki, lähin Clas Ohlson -myymäläsi on vain lyhyen matkan päässä. Voit selvittää helposti myymälän aukioloajat ja sijainnin.

Esimerkiksi, jos asut Helsingin keskustassa, Clas Ohlsonin myymälä sijaitsee lähellä sinua. Voit käydä heidän kaupassaan milloin tahansa, ja heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet.

Clas Ohlson -myymälän kätevyys

Clas Ohlson -myymälät ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Jokainen myymälä on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan sinulle parasta mahdollista ostoskokemusta. Heidän laaja valikoimaan käsittää monenlaisia tuotteita, joten voit olla varma, että löydät etsimäsi.

Kaupunki Aukioloajat Sijainti
Helsinki keskusta ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18 Osoite 123
Turku ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-16 Osoite 456
Oulu ma-pe 10-19, la 10-17, su 12-16 Osoite 789

Myyjien ammattitaitoista apua ja ystävällistä palvelua arvostetaan ympäri Suomen. Henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja neuvomaan sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

Clas Ohlsonin verkkokauppa

Jos et pääse käymään lähimmässä Clas Ohlson -myymälässäsi, voit aina tehdä ostoksia heidän verkkokaupassaan. Heidän luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppansa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joita voit selata mukavasti omalta kotisohvaltasi. Voit myös valita toimitustavan, joka sopii sinulle parhaiten.

“Clas Ohlsonin verkkokauppa on täydellinen vaihtoehto, kun haluat löytää tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti. Voit selailla heidän laajaa valikoimaan, ja tilaat tuotteet vaivattomasti muutamalla klikkauksella.”

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua verkkokaupassa navigoimisessa, heidän asiakaspalvelunsa on valmiina auttamaan. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

Löydä lähin Clas Ohlson -myymäläsi

Clas Ohlsonin päämäärä on olla lähellä sinua. He haluavat tarjota sinulle luotettavia tuotteita ja erinomaista palvelua aina kun sitä tarvitset. Riippumatta siitä, missä päin Suomea asut, voit löytää lähimmän Clas Ohlson -myymälän kätevän hakutoimintonsa avulla. Kirjoita yksinkertaisesti kaupunkisi nimi hakukenttään, ja saat välittömästi tiedot lähimmästä myymälästäsi.

Clas Ohlson palvelee sinua ympäri Suomen, ja heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa auttaa sinua löytämään kaikki tarvitsemasi tuotteet. Löydä lähin Clas Ohlson -myymäläsi tänään ja hyödynnä heidän laajaa valikoimaansa!

Ofte stillede spørgsmål

Missä lähin Clas Ohlson -myymälä sijaitsee?

Lähin Clas Ohlson -myymälä löytyy uudeltamaalta Ratinasta.

Mikä on Clas Ohlsonin aukioloaika Kempeleessä?

Clas Ohlson Kempele on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Onko Clas Ohlsonilla verkkokauppaa?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on myös verkkokauppa, josta voit tilata tuotteita.

Mitkä ovat Clas Ohlsonin aukioloajat Porvoossa?

Clas Ohlson Porvoossa on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Missä Clas Ohlsonin myymälä sijaitsee Vaasassa?

Clas Ohlsonin myymälä Vaasassa löytyy Vaasan keskustasta.

Mihin aikaan Clas Ohlsonin myymälä Helsingin keskustassa on auki?

Clas Ohlsonin myymälä Helsingin keskustassa on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Onko Clas Ohlsonille sattunut avaamattomia myymälöitä Ideaparkissa?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on myymälä Ideaparkissa, jossa voit ostaa tuotteita.

Mitä aukioloaikoja Clas Ohlsonilla on Oulussa?

Clas Ohlson Oulu on avoinna arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-20 ja sunnuntaisin klo 11-19.

Minkälaisia tuotteita Clas Ohlsonin verkkokaupassa myydään?

Clas Ohlsonin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kodin, elektroniikan ja vapaa-ajan tuotteita.

Mikä on Clas Ohlsonin myymälän osoite Joensuussa?

Clas Ohlsonin myymälä Joensuussa sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 25.

Artiklen Luotettava tieto Clas Ohlsonista lähelläsi – löydä lähin myymäläsi! har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 14 anmeldelser