Merus power suurimmat omistajat

Suurimmat omistajat – Merus Power Oyj

Osake ja osakkeenomistajat … MERUS. ISIN. FI4000506902. Listalle. 08.06.2021. Valuutta … MERUS.FN. Viimeisen kaupan päivämäärä. 17.02.2023.

Osake ja osakkeenomistajat – Merus Power Oyj

18.8.2022 — Toimitus on Merus Powerin historiassa yksi suurimmista yksittäisistä aktiivisuodattimien kaupoista. Laitteet tullaan toimittamaan erissä vuoden …

Merus Powerille arviolta noin miljoonan euron toimitus

Merus Powerille arviolta noin miljoonan euron toimitus | Arvopaperi

Merus Power on vuonna 2008 perustettu suomalainen teknologiayhtiö, joka kehittää ja tuottaa … Haluisitko nähdä tiedot yhtiön suurimmista omistajista?

Toimitus on Merus Powerin historiassa yksi suurimmista yksittäisistä aktiivisuodattimien kaupoista.

Merus Power 5.95 EUR – Inderes

Merus Power | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

1.6.2021 — Yhtiön nykyiset osakkeenomistajat Power Fund III Ky, Risto Laakso, Aki Leinonen, Kari Tuomala ja Jyri Öörni myyvät siten 863 168 yhtiön olemassa …

Merus Power on vuonna 2008 perustettu suomalainen teknologiayhtiö, joka kehittää ja tuottaa sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Sähkönlaaturatkaisuja myydään globaalille asiakaskunnalle, mutta sähkövarastojen osalta myynti on toistaiseksi keskittynyt Suomeen. Yhtiön asiakkaita ovat mm. uusiutuvan energian ja teollisuuden toimijat.

Merus Powerin anti ylimerkittiin rajusti, yhtiö saa yli 8000 uutta …

Merus Powerin anti ylimerkittiin rajusti, yhtiö saa yli 8000 uutta osakkeenomistajaa | Kauppalehti

28.5.2021 — Merus Power Oyj:n First North -listautumisanti 24.5. … Yhtiön osingonjakopolitiikkana on luoda arvoa osakkeenomistajille käyttämällä …

Merus Powerin markkina-arvo on listautumisen jälkeen noin 43 miljoonaa euroa.

Analyysissa Merus Powerin listautuminen – Sijoittaja.fi

30.5.2021 — Merus Powerin listautumisanti ylimerkittiin. Yhtiöllä on kovat tavoitteet, vaikkakin sen liikevaihto on ollut viime vuodet laskussa.

Merus Power Oyj:n First North -listautumisanti 24.5.–4.6.2021 – Listautumisanti keskeytetty. Lue analyysi ja näkemyksemme listautumisesta.

Listautuva Merus Power kasvaa energiamurroksen voimalla

Yritys: Merus Power Oyj, Tampere – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Merus Powerin listautumisanti ylimerkittiin. Yhtiöllä on kovat tavoitteet, vaikkakin sen liikevaihto on ollut viime vuodet laskussa.

Merus Power Oyj | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

20.6.2021 — Suurimmat omistajat: Kari Tuomala (19,6 %), Power Fund III -rahasto (15,6 %), Inventuren rahasto (11,4 %), AC Invest Five (5,0 %), Aktia …

Merus Power on tämän hetken tyypillinen listautuja

Merus Power on tämän hetken tyypillinen listautuja: trendialalla ja ylimerkitty – Millainen riski ylimerkintä on sijoittajalle? | Talouselämä

Listautumisannit käyvät nyt kiivaina, kun sijoittajat villiintyvät kasvun odotuksista. Uusi pörssitulokas Merus Power lupaa rajua kasvua sähkövarastoissaan ja aikoo mennä maailmalle uusiutuvan energian siivellä.

Keywords: merus power suurimmat omistajat