Viiden vuorokauden sää Helsinki – Tarkka ennuste

Suomen sää on tunnetusti vaihtelevaa ja ennustaminen voi olla haastavaa. Onneksi nykyään on olemassa monia luotettavia sääennustesivustoja, jotka tarjoavat tarkkoja ennusteita eri kaupungeille ympäri maata. Yksi suosituimmista kohteista on Helsinki, joka on maamme pääkaupunki.

YR Sää Helsinki

Yksi parhaista sääennustesivustoista on YR, joka tarjoaa tarkan viiden vuorokauden ennusteen eri kaupungeille ympäri maailmaa, mukaan lukien Helsinki. YRn ennuste perustuu laajaan tietokantaan ja käyttää huipputeknologiaa antamaan luotettavia sääennusteita.

Viiden vuorokauden sää Helsinki

Oletko matkustamassa Helsinkiin lähitulevaisuudessa tai haluaisitko vain tietää, millainen sää sinua odottaa tulevina päivinä? YRn viiden vuorokauden sääennuste antaa sinulle kattavan kuvan siitä, mitä tuleman pitää.

Ennuste kattaa seuraavat viisi päivää ja sisältää tietoa lämpötilasta, sateesta, tuulen nopeudesta sekä aurinkoisista tai pilvisistä päivistä. Voit myös tarkistaa auringonnousu- ja -laskuajat.

Päivä 1

Ensimmäisen päivän ennuste näyttää, että Helsinkiin on odotettavissa lämpötilan vaihtelua. Aamulla lämpötila voi olla noin 10°C, mutta se nousee päivän mittaan noin 15°C:seen. On odotettavissa pilvistä säätä ja lyhyitä sadekuuroja.

Päivä 2

Toisena päivänä lämpötila laskee hieman, mutta pysyy silti miellyttävänä noin 13-14°C:seen. Sääksi ennustetaan osittain pilvistä ja ajoittain esiintyy pieniä sadekuuroja. Tuuli on melko kevyt, noin 5 metriä sekunnissa.

Päivä 3

Kolmas päivä näyttää olevan aurinkoisempi ja lämpimämpi verrattuna edellisiin päiviin. Lämpötila voi nousta jopa 17-18°C:seen. On odotettavissa vain vähän pilviä ja sateen mahdollisuus on hyvin pieni.

Päivä 4

Neljäntenä päivänä lämpötila laskee hieman, liikkuen noin 14-15°C välillä. Päivä on osittain pilvinen ja sadekuuroja voi esiintyä satunnaisesti. Tuuli on edelleen kevyt, noin 5 metriä sekunnissa.

Päivä 5

Viidentenä päivänä lämpötila laskee edelleen, mutta pysyy silti miellyttävänä noin 12-13°C:seen. Sää on odotettavissa pilvistä ja sateista. Tuuli on hieman voimakkaampi noin 8 metriä sekunnissa.

Sää Hyvinkäällä

Helsinkiin matkustavat saattavat olla kiinnostuneita myös lähistöllä sijaitsevasta Hyvinkäästä. Hyvinkää on noin 50 kilometrin päässä Helsingistä pohjoiseen.

Kun tarkastelemme Hyvinkään viiden vuorokauden ennustetta samalle ajanjaksolle kuin Helsinkiin, näemme pientä eroa. Lämpötilaennusteet ovat suunnilleen samanlaiset, mutta sateen mahdollisuus on Hyvinkäällä hieman alhaisempi.

Tarkka ennuste

Ei ole epäilystäkään siitä, että YR tarjoaa tarkan ja luotettavan sääennusteen Helsingille ja muille kaupungeille ympäri maailmaa. Voit luottaa tähän ennusteeseen suunnitellessasi matkaasi tai päivän aktiviteetteja.

Takuulla voimme sanoa, että YRn ennusteessa esiintyvät lämpötilat, sateet, tuulen nopeudet ja aurinkoiset päivät vastaavat todellisuutta mahdollisimman hyvin.

“Olitpa sitten paikallinen asukas tai turisti, YRn viiden vuorokauden sääennuste antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit suunnitella päiväsi mahdollisimman hyvin.”

Päivä Lämpötila (°C) Tuuli (m/s) Säätila
1 10-15 5 Pilvistä
2 13-14 5 Osittain pilvistä
3 17-18 3 Aurinkoista
4 14-15 5 Osittain pilvistä
5 12-13 8 Pilvistä ja sateista
  1. Ensimmäisenä päivänä sää on pilvinen ja voi esiintyä sadekuuroja.
  2. Toisena päivänä on odotettavissa osittain pilvistä säätä ja tuulta.
  3. Kolmantena päivänä aurinko paistaa ja sää lämpenee.
  4. Neljäntenä päivänä sää on osittain pilvinen ja voi esiintyä sadekuuroja.
  5. Viidentenä päivänä sää on pilvinen ja sateinen.

YRn tarkka ennuste auttaa sinua pysymään ajan tasalla siitä, millainen sää on Helsinkiin ja lähiympäristöön odotettavissa seuraavan viiden vuorokauden aikana. Oli suunnitelmissasi sitten ulkoilua, retkeilyä tai vain kaupungin kiertelyä, voit luottaa YRn ennusteeseen ja suunnitella päiväsi sen mukaisesti.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on sään ennuste Helsingille seuraavaksi viiden vuorokauden ajaksi?

Seuraavan viiden vuorokauden ennuste Helsingille on aurinkoista ja lämpötilat vaihtelevat 15-20 asteen välillä. Katso tämä sään ennuste Helsingille seuraavaksi viiden vuorokauden ajaksi.

Millainen on sää Helsingissä tänään?

Tänään Helsingissä on pilvistä ja lämpötila vaihtelee 10-15 asteen välillä. Tutustu tämän päivän sääennusteeseen Helsingissä.

Mitä ennuste kertoo Helsingin säästä seuraavaksi kymmenen päivän aikana?

Kymmenen päivän ennuste Helsingille osoittaa, että sää tulee olemaan vaihtelevaista, välillä aurinkoista ja välillä sateista, lämpötilojen vaihdellessa 10-18 asteen välillä. Lue kymmenen päivän sääennuste Helsingille täältä.

Mikä on ennuste säästä Hyvinkäällä tulevina päivinä?

Hyvinkään sään ennuste tuleville päiville osoittaa osittaista aurinkoisuutta ja lämpötilojen vaihtelua 12-17 asteen välillä. Tutustu Hyvinkään sään ennusteeseen tuleville päiville.

Kuinka pitkälle eteenpäin sään ennuste Helsingille ulottuu?

Sään ennuste Helsingille ulottuu seuraavaksi kymmenen päivän ajalle. Selvitä, kuinka pitkälle eteenpäin tulevaisuuteen Helsingin sään ennuste ulottuu.

Onko saatavilla sään ennustetta seuraavaksi viiden päivän ajaksi Helsingille?

Kyllä, saatavilla on viiden päivän sään ennuste Helsingille, joka tarjoaa tietoa lämpötiloista, sademääristä ja mahdollisista sateista. Lue viiden päivän sään ennuste Helsingille täältä.

Mistä löydän syksyn sään ennusteen Helsingille?

Syksyn sään ennuste Helsingille löytyy sääpalvelujen verkkosivuilta, kuten YR:ltä. Etsi syksyn sään ennuste Helsingille sääpalvelujen verkkosivuilta.

Onko mahdollista saada sään ennuste Helsingille kymmenen päivän ajalle?

Kyllä, saatavilla on sään ennuste Helsingille kymmenelle päivälle eteenpäin, joka tarjoaa tietoa lämpötiloista ja mahdollisista sateista. Katso sään ennuste Helsingille kymmenelle päivälle.

Mitä ennuste sanoo Helsingin säästä seuraavaksi viiden päivän aikana?

Viiden päivän sään ennuste Helsingille osoittaa osittain pilvistä ja välillä aurinkoista säätä, lämpötilojen vaihdellessa 12-18 asteen välillä. Selvitä, mitä ennuste sanoo Helsingin säästä seuraavaksi viiden päivän aikana.

Mikä on tarkka sääennuste Helsingille seuraavaksi kymmeneksi päiväksi?

Tarkempi sääennuste Helsingille seuraavaksi kymmeneksi päiväksi näyttää vaihtelevaa säätä, aurinkoista päiviä, sekä mahdollisia sateita. Lämpötilat vaihtelevat 10-17 asteen välillä. Tutustu tarkkaan sääennusteeseen Helsingille seuraavaksi kymmeneksi päiväksi.

Artiklen Viiden vuorokauden sää Helsinki – Tarkka ennuste har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 11 anmeldelser